Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ferit per apunyalament un sensesostre al Poblenou
  • CA

Una persona sense sostre va resultar ferida per apunyalament la nit d’aquest dissabte al barri del Poblenou, al districte barceloní de Sant Martí. Els fets van tenir lloc al carrer de Carmen Amaya, en una zona molt pròxima als concerts que s’estaven celebrant a la platja del Bogatell.

Segons ha confirmat aquest diumenge al matí en roda de premsa el tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, els serveis d’emergències van rebre la nit de dissabte l’avís que s’havia produït un apunyalament després d’una trifulga entre persones sense llar al carrer de Carmen Amaya. En acudir al lloc, els efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona van comprovar que la víctima no presentava ferides de gravetat.

En aquest sentit, Batlle ha apuntat que es tracta d’un incident que forma part de l’activitat “ordinària” dels diferents cossos de seguretat que actuen a la capital catalana i ha desvinculat l’apunyalament tant dels aldarulls que han tingut lloc després dels concerts de la Mercè com del mateix esdeveniment en si, malgrat la proximitat entre el lloc dels fets i l’escenari de la platja del Bogatell. Cal recordar que un jove de 25 anys ha mort apunyalat aquesta mateixa matinada als voltants de la plaça d’Espanya, on hi ha un dels escenaris d’aquesta edició de les festes de la Mercè.

Mig centenar de ferits en una nit

Segons les dades facilitades pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), la segona nit de concerts de les festes de la Mercè s’ha saldat amb gairebé mig centenar de persones ferides. En total, els efectius d’emergències han hagut de realitzar 46 assistències en diferents punts de la capital catalana on hi havia actuacions com la plaça d’Espanya o la platja del Bogatell.

En concret, el SEM apunta que hi ha una persona que va resultar ferida crítica i que va haver de ser traslladada a l’Hospital Clínic. També hi ha una altra persona ferida en estat greu i sis més que es troben en un estat menys greu. La resta de ferits -unes 38 persones– van ser ateses per ferides o afectacions lleus.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa