Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una explosió de gas encén les alarmes en un bloc de pisos de Sarrià
  • CA

Els Bombers de Barcelona han treballat aquest dimecres a la tarda en una forta explosió de gas que ha afectat un bloc de pisos del barri de les Tres Torres, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de la capital catalana. Segons ha avançat Betevé i han confirmat al TOT Barcelona fonts municipals, l’incident ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda en un dels habitatges de l’edifici situat al número 51 del carrer del Doctor Carulla. Cap persona ha resultat ferida ni ha requerit l’atenció dels serveis d’emergència que s’han desplaçat fins a l’immoble afectat.

La deflagració s’ha produït cap a dos quarts de sis de la tarda en un dels habitatges de la tercera planta d’aquest bloc de pisos del barri de les Tres Torres. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat un total de set dotacions dels Bombers de Barcelona, que han tallat la clau del gas i han comprovat com l’explosió havia provocat la caiguda d’un fals sostre del domicili afectat. Els efectius del cos d’emergències no han localitzat per ara cap persona ferida o afectada per l’incident i després de revisar la finca per comprovar que la deflagració no havia provocat cap mena de dany estructural en l’edifici han permès que els veïns poguessin accedir als seus domicilis.

Sense accés a l’interior de l’edifici

L’actuació del cos dels Bombers ha obligat a tallar el trànsit del carrer del Doctor Carulla i tampoc permetia l’accés a l’edifici on s’havia produït l’explosió. Un cop que els efectius d’emergències han determinat que ni l’estructura del bloc ni els fonaments havien patit danys, els veïns gan pogut començar a tornar als seus domicilis. En el moment en el qual s’ha produït la deflagració, la majoria dels inquilins de l’immoble es trobaven fora de casa seva i els que es trobaven a l’interior de l’edifici han pogut sortir-hi pel seu propi peu, de manera que no s’ha hagut de desallotjar cap dels habitatges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa