Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
[FOTOS] Espectacular incendi en cadena de cotxes a Nou Barris
  • CA

Espectacular incendi a la Ronda de la Guineueta Vella aquesta matinada. Una furgoneta s’ha incendiat i ha acabat afectant vuit vehicles en total. No hi ha hagut ferits i hi han hagut d’intervenir quatre dotacions del cos de Bombers de la ciutat. També hi ha participat la Guàrdia Urbana.

Aquest estiu es va produir un incendi similar al Viver de Plantes Tres Pins, a la muntanya de Montjuïc. Protecció Civil va rebre 140 trucades per un avís d’incendi a Barcelona, que va calcinar entre 50 i 100m2 de massa forestal. La columna de fum va ser visible des de diversos punts de la ciutat i també des de l’aeroport de Barcelona, i també es van cremar vehicles.

De moment es desconeix la causa de l’incendi però els Bombers ja han alertat en altres ocasions que les bateries elèctriques generen una reacció en cadena que no es pot apagar amb els sistemes tradicionals i això posa en risc tots els vehicles estacionats dins d’un pàrquing.

Els bombers admeten que les bateries elèctriques han revolucionat la mobilitat, però que els sistemes d’extinció d’incendis no han evolucionat tan ràpid. I el problema és que el foc en un vehicle elèctric és molt més difícil d’apagar que en un vehicle de combustió.

Un rescat per anar a l’hospital

També aquesta matinada hi ha hagut una altra actuació dels Bombers. Ha estat al carrer de Granollers, on han rescatat per façana una persona que requeria mobilització sense verticalitzar. La persona ha estat atesa pel personal sanitari i ha estat traslladada a l’hospital.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa