Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dues persones es graven escalant la Torre Glòries sense cordes
  • CA

Dos homes han aparegut escalant la Torre Glòries de Barcelona aquest dissabte al matí, segons han informat diversos mitjans. Els dos individus no tenien permís per fer aquesta escalada i el fet s’ha descobert per l’expectació que han generat entre les persones que passaven per allí. El vídeo l’ha publicat betevé.

No és la primera vegada que passa un fet semblant. Tot i ser una activitat perillosa en altres ocasions diverses persones han fet el mateix. Acostumen a ser persones que els agrada gravar el vídeo fent la gesta.

Policia i bombers es mobilitzen

Segons ha informat betevé, diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i els Bombers s’han desplaçat fins a la plaça de les Glòries Catalanes, on està ubicada la torre. Els dos homes han estat denunciats administrativament.

En els últims anys, diverses persones han escalat aquest edifici emblemàtic de la ciutat. De fet, al març d’aquest any dues persones hi van pujar vestides amb els colors de la bandera d’Ucraïna. Fins i tot, l’any 2020 això va passar fins a quatre vegades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa