Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ensurt amb un incendi al Parc de Diagonal Mar
  • CA

Els Bombers de Barcelona han pogut extingir un incendi que s’ha declarat aquesta tarda al Parc de Diagonal Mar, al districte de Sant Martí. El Parc ha estat desallotjat per precaució i han cremat quatre palmeres i 300 metres quadrats de matolls. Els bombers han pogut controlar totalment el foc a dos quarts de nou del vespre, tal i com han confirmat des del seu compte de Twitter.

Tal i com ha alertat l’usuari de Twitter @briansellei des del seu compte oficial, les flames s’haurien originat cap a les set de la tarda; ell mateix hauria avisat el 112 per tal que es les unitats de bombers es desplacessin al lloc dels fets el més aviat possible. En les imatges es pot apreciar la virulència del foc i l’alçada que ha pres el fum negre però sortosament han pogut apagar les flames i no hi ha constància que s’hagi produït cap dany personal.

Un altre ensurt a Les Corts

Curiosament ahir mateix un incendi va encendre totes les alarmes en un bloc de pisos del districte barceloní de les Corts. Segons va avançar la periodista Anna Punsí a través de les xarxes socials i va poder confirmar el TOT Barcelona de fonts municipals, el foc es va originar a primera hora de la tarda en el primer pis de l’edifici ubicat en el número 173 de la travessera de les Corts i no constava cap persona ferida. Els efectius dels Bombers de Barcelona ja van poder extingir l’incendi i van realitzar els treballs pertinents per tal d’estabilitzar la situació en el domicili afectat.

La ràpida actuació dels efectius del cos d’emergències barceloní va permetre extingir el foc en poc més de mitja hora. Fonts municipals van assegurar a aquest mitjà que no constava cap persona ferida i van detallar que tampoc s’havia hagut de desallotjar els veïns del bloc de pisos afectat. Tampoc va transcendit més informació respecte l’estat de l’edifici ni si l’estructura es podia haver vist danyada a causa de les flames.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa