Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El peculiar botí de sis lladres que robaven en supermercats de Barcelona
  • CA

Robaven begudes alcohòliques, cafè, articles d’higiene personal, begudes energètiques o productes nadalencs. Uns productes poc freqüents en els inventaris que acostuma a fer la policia. En aquest cas, es Mossos han detingut sis homes d’entre 19 i 25 anys com a presumptes autors de més d’una vintena de furts i robatoris en supermercats de Barcelona.

Un botí ben particular

Les detencions es van produir el 8 i 10 de novembre. Els agents també van detenir dos homes de 26 i 55 anys com a presumptes autors d’un delicte de receptació. Tot va començar a principis d’any, quan la policia catalana va tenir coneixement d’un primer robatori en un supermercat del districte de Sarrià-Sant Gervasi quan un home va sostreure una caixa d’ampolles de xampany per valor superior a 260 euros a través del magatzem. Furtaven begudes alcohòliques, cafè, articles d’higiene personal, begudes energètiques, conserves o productes nadalencs.

Durant els mesos posteriors i fins a finals de novembre, es van produir successius robatoris en establiments d’alimentació de la capital catalana amb més de vint fets consumats.

Els detinguts actuaven d’una forma heterogènia a l’hora de realitzar els robatoris. En algun dels casos els lladres entraven al magatzem de la botiga i agafaven roba dels treballadors per passar inadvertits o fins i tot accedien per la porta d’emergència als magatzems i fugien amb la mercaderia per aquest mateix accés. S’amagaven la mercaderia entre la roba o en motxilles i quan arribaven a línia de caixa pagaven un altre producte de poc valor per passar el més inadvertits possibles.

Finalment, el 8 de novembre els agents van detenir tres dels lladres quan es trobaven en un petit supermercat del districte de Sant Andreu on venien la mercaderia sostreta. El mateix dia els mossos van detenir dos homes que regentaven dos petits supermercats com a presumptes autors d’un delicte de receptació. Els detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa