Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos ferits en un aparatós xoc entre un taxi i un cotxe a la Meridiana

Dues persones han resultat ferides lleus aquest dimarts al matí en un accident de trànsit que ha tingut a l’avinguda de la Meridiana de Barcelona. Segons ha avançat Betevé i ha pogut confirmar el TOT Barcelona de fonts municipals, els fets han tingut lloc cap a les onze del matí a l’encreuament entre aquesta artèria de la capital catalana i el carrer del Cardenal Tedeschini, quan per causes que encara s’estan investigant s’ha produït un xoc entre un taxi i un cotxe.

A conseqüència de l’aparatosa col·lisió, els dos vehicles han acabat incendiats i s’ha generat una gran fumerada, ja que el taxi era un vehicle híbrid, tal com precisen les autoritats. Els bombers han retirat el vehicle i se l’han dut per inundar-lo 48 hores en aigua per motius de seguretat. Els dos conductors implicats han pogut sortir dels respectius vehicles pel seu propi peu i només haurien resultat ferits lleus.

Afectacions al trànsit i tasques d’extinció

L’accident ha obligat a tallar el trànsit a una part de l’avinguda Meridiana durant uns instants i durant diversos minuts s’han registrat afectacions a la circulació que han obligat a realitzar diversos desviaments tant en sentit d’entrada a Barcelona com de sortida. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses dotacions de la Guàrdia Urbana i del cos de Bombers de Barcelona, que ha actuat ràpidament per poder extingir les flames i controlar l’incendi provocat per aquesta col·lisió. Les tasques d’extinció dels efectius han obligat a tallar una part de la Meridiana en sentit d’entrada a la capital catalana.

L’aparatosa col·lisió també ha deixat afectacions en fins a cinc línies de bus. En concret els recorreguts que s’han vist afectats són els de les línies H8, V29, 62, 96 i 126. Segons ha informat la companyia Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) a través d’una publicació a les xarxes socials, el servei habitual ja s’ha pogut restablir en totes les línies de bus afectades per aquest accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa