Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una dona resulta ferida per la caiguda d’un arbre a Gràcia
  • CA

La caiguda d’un arbre de grans dimensions al barri de la Vila de Gràcia ha deixat una dona ferida lleu. Els fets van tenir lloc aquest divendres a la tarda al carrer del Torrent de l’Olla, quan el tronc de l’arbre es va trencar per la meitat i la part superior va precipitar-se sobre l’asfalt envaint la calçada.

Segons informa Betevé, la persona ferida lleu per aquest incident és una dona de 31 anys que va haver de ser traslladada a l’Hospital de Sant Pau després de ser atesa en un primer moment pels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que es van desplaçar fins al lloc dels fets. Malgrat que hi ha força cotxes aparcats al carrer, cap va patir danys destacables, però sí que es va haver de tallar durant gairebé una hora el trànsit en aquesta artèria de la Vila de Gràcia.

Es dona la circumstància que el grup municipal de Junts per Barcelona ja havia advertit l’executiu barceloní amb anterioritat del mal estat de l’arbrat d’aquesta zona del barri i, en concret, d’aquest arbre del carrer del Torrent de l’Olla a través d’un prec, on també es demanava millorar el manteniment i la poda de la vegetació en aquest districte barceloní.

“Malgrat les contínues denúncies i propostes de JxCat pel que fa al pèssim manteniment del verd urbà, el govern d’Ada Colau i Jaume Collboni continua sense reaccionar. El 18 de setembre vam advertir del mal estat d’un arbre al carrer del Torrent de l’Olla. Avui ha caigut”, assenyalava aquest divendres a través d’una publicació a les xarxes socials el portaveu del grup, Jordi Martí Galbis, on criticava la manca de reacció per part del consistori davant les diverses peticions formulades al respecte.

Indemnització per la mort d’un home al parc de la Ciutadella

Precisament, aquesta setmana s’ha fet públic que l’Ajuntament de Barcelona haurà d’indemnitzar la família de l’home que va morir aixafat per una palmera que va caure al parc de la Ciutadella l’any 2020. Els fets van tenir lloc el 25 d’agost de fa dos anys, quan a part superior de l’arbre va col·lapsar i va precipitar-se sobre el banc on es trobava la víctima provocant-li la mort instantània i ferint una altra persona que es trobava a prop.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa