Els Mossos d’Esquadra han rebut aquest dimecres la denúncia d’una dona que hauria estat víctima d’una agressió sexual en un ascensor del metro de Barcelona. Els fets haurien tingut lloc aquest dilluns al migdia a la parada de Tarragona de la línia L3.

Segons els fets relatats per la dona, l’incident es va produir dilluns quan la víctima es disposava a entrar a un dels ascensors de l’estació de Tarragona de la línia L3 que permeten sortir a l’exterior. La dona va accedir a l’interior de l’aparell i, abans que es poguessin tancar les portes, un home va córrer per poder entrar.

La presumpta víctima va evitar que les portes es tanquessin i va esperar l’home. Durant el trajecte, l’individu li va dir que la coneixia i va començar a tocar-li el cul i els genitals. Segons explica la dona en la denúncia que ella mateixa ha publicat a través de les xarxes socials, es va quedar petrificada de por i no va saber reaccionar, tot això mentre l’home li va dir que ella l’excitava.

En el moment que es va obrir l’ascensor, la dona va sortir a pas ràpid i ell la va seguir fins que ella va entrar a la perruqueria on habitualment es talla el cabell, on va patir una forta crisi d’ansietat.

A disposició de la presumpta víctima

També a través de les xarxes socials, la companyia TMB li ha respost a la presumpta víctima que lamenta la situació i s’ha posat a la seva disposició. L’empresa ha informat que ha traslladat el missatge al departament de seguretat i apunta que col·laborarà en tot moment amb les autoritats.

Càmeres de seguretat

En la publicació a través de les xarxes, la víctima es mostra molt crítica amb TMB i li reclama a la companyia que posi les imatges de les càmeres de seguretat a disposició de la policia per tal de contribuir a identificar el presumpte agressor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa