Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO |  Detingut en un hotel de Gràcia un traficant internacional molt perillós

Els Mossos d’Esquadra han detingut un traficant de drogues molt perillós que estava reclamat per les autoritats alemanyes per diversos delictes comesos l’any 2019. La detenció es va produir el passat 13 d’abril per part dels Agents del Grup de Recerca Activa de Fugitius de la Unitat d’Entorn Penitenciari en un hotel del districte de Gràcia. Segons ha informat la policia catalana en un comunicat, el detingut, de 25 anys, tenia pendent una ordre europea de detenció emesa per la justícla alemanya. De fet, se’l buscava per uns delictes que havia comès el 2019 relacionats amb el tràfic de drogues, lesions greus i per possessió de narcòtics. L’investigat seria un important intermediari en el tràfic de substàncies estupefaents a la zona de Madrid, segons els detalls difosos per la policia.

El traficant va comprar armes de foc

Tot just fa un mes i mig, una de les operacions en les quals participava va fracassar. Això va provocar que des d’aleshores, segons les explicacions dels Mossos, “estigués preocupat per la seva seguretat personal” i, en prevenció de possibles revenges, es va desplaçar fins a Rotterdam (Països Baixos) per tal d’adquirir diverses armes de foc. A més, segons les autoritats alemanyes, el detingut era molt perillós, raó per la qual van fer aquest advertiment a les policies quan van adreçar l’ordre de detenció: En cas de detenció, podia tenir una actitud hostil i violenta cap a la policia.

Detingut en un hotel de Gràcia

I com es va produir la detenció per part dels cossos policials catalans? Segons relata el comunicat, va ser quan l’individu es disposava a entrar a l’ascensor d’un hotel de Gràcia. En aquell moment, el fugitiu duia a sobre 3.300 euros i se li van intervenir una petita quantitat d’haixix i marihuana. Tot plegat, fruit d’una investigació prèvia, “sempre tenint present la seva perillositat i la possible reacció hostil que pogués tenir quan s’adonés que la policia l’havia detectat”, precisen els agents.

Nou comentari

Comparteix