Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un home per la mort de la seva mare
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 51 anys a Barcelona per la seva presumpta relació amb la mort de la seva mare. Segons ha explicat la policia catalana, cap a les 3 h de la matinada d’aquest dijous s’ha rebut una trucada al 112 on s’alertava de la mort d’una persona d’edat avançada en un domicili del districte de Sant Martí, a la zona del front marítim.

Els Mossos s’han desplaçat al lloc dels fets i han trobat un home i a la seva mare morta i amb indicis de criminalitat. Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s’han fet càrrec de la investigació. El cas està sota el secret de les actuacions.

Tot just ahir transcendia que els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una persona a Horta. Tal com ha avançat la periodista Anna Punsí i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, la policia catalana ha iniciat un procés per tal d’esclarir els fets. La víctima es deia Assad i, almenys, feia dos anys que vivia al carrer, sense recursos econòmics suficients per pagar el lloguer d’un habitatge o habitació. “Era una persona molt coneguda i molt estimada”, lamenta Ferran Busquets, president d’aquesta entitat.

El 19 de febrer passat també hi va haver una altra mort violenta. Va ser un home que va quedar ferit de gravetat al carrer Rocafort una nit, i finalment va morir a l’hospital.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa