Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un lladre multireincident mentre robava a una persona sense llar
  • CA

Robatori violent a una persona sense llar. Aquest ha estat el delicte pel qual els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres un home de 21 anys. La persona en qüestió, a més, acumula un total de 21 antecedents. L’últim d’ells, la mateixa nit anterior, 4 de gener, quan de matinada va fer una estrebada a la bossa de mà d’una dona i li va sostraure les pertinences. Els agents policials finalment han pogut evitar el delicte contra la persona que pateix sensellarisme, però que ha hagut de ser traslladada a un centre hospitalari a conseqüència de les ferides que li havia provocat el delinqüent, després de llençar-lo a terra i de clavar-li puntades de peu al cap.

Els fets han succeït aquesta matinada, a l’avinguda Paral·lel, al districte de Sants-Montjuïc. La policia patrullava amb el vehicle logotipat i de sobte van poder captar com s’estava cometent el delicte in fraganti. En el moment de l’actuació dels agents el lladre estava regirant les butxaques de la víctima. “Assaltava pel darrere a un home que caminava pel carrer, donant-li una empenta que el va fer caure a terra”, ha explicat la policia catalana, a través d’un comunicat.

“Durant l’escorcoll al detingut se li va localitzar un telèfon mòbil“, ha informat la policia. Es tractava del terminal de l’anterior víctima, una dona que va patir una estrebada d’aquest jove al voltant de les 5.30 hores de la matinada de dimarts, al parc de les Tres Xemeneies, mentre la víctima anava a peu a la feina. Gràcies a la detenció d’aquest dimecres se li ha pogut retornar el dispositiu a la dona assaltada.

La policia explica que s’han posat en contacte amb el Servei d’atenció social al sensellarisme a l’espai públic de l’Ajuntament de Barcelona, per tal de posar en coneixement els fets i mirar d’atendre i acompanyar a la víctima, que des d’abans de l’incident ja era atesa per una entitat vinculada als serveis socials. “Si aquesta persona vol entrar en un equipament [on passar les nits] ho farà”, han explicat fonts de l’Ajuntament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa