Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un home per robatoris violents a dones grans a Barcelona
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per cometre robatoris violents contra dones grans a Barcelona. De fet, el delinqüent, de 20 anys, ja ha passat a disposició judicial i el jutge ha decretat el seu ingrés a presó per aquests fets. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Sants-Montjuïc ha capitanejat la investigació del succés, que va acabar amb la detenció d’aquesta persona el passat divendres 3 de desembre. Aleshores se’l va retenir per suposadament cometre dos delictes de robatori amb violència i/o intimidació.

En el primer cas, l’11 de novembre el lladre va entrar a l’interior d’una finca del districte de Sants-Montjuïc, al mateix temps que hi accedia la víctima, una dona gran. A l’interior de l’edifici, el jove de 20 anys va robar amb una estrebada la bossa de la mà i el telèfon mòbil d’aquesta persona i va fugir corrents. La víctima, que va patir lesions, va seguir al delinqüent i va cridar al carrer que l’acabaven de robar. Gràcies a això, un noi va aconseguir detenir a l’atracador i es va poder recuperar la bossa de mà, però no el mòbil. Gràcies a la investigació policial, el cos de Mossos d’Esquadra el va aconseguir detenir el 3 de desembre.

El segon fet s’emmarca només uns dies després, el passat 14 de novembre, quan l’atracador va fer servir el mateix modus operandi; va entrar a una finca del districte de l’Eixample, juntament amb una dona de 83 anys, a qui va fer una estrebada a la seva bossa de mà, després que la dona es negués a pujar a l’ascensor amb ell. La víctima va intentar perseguir l’agressor, va demanar ajuda i el delinqüent de 20 anys va respondre amb una empenta “amb molta violència”, qualifiquen des d’aquest cos policial, i va llençar la dona a terra. Aleshores va aprofitar per seguir el robatori i sostraure-li un collaret on duia les claus de casa i unes ulleres, uns objectes que finalment una noia li va poder retornar a la dona de 83 anys.

La conseqüència d’aquest darrer succés va ser l’ingrés a l’hospital “en estat greu”, expliquen els Mossos, d’aquesta víctima. Després d’uns dies, es va poder refer dels cops i l’1 de desembre va poder prestar declaració policial. Després d’aquest segon fet els Mossos d’Esquadra van relacionar els fets i van aconseguir detenir al delinqüent, ja privat de llibertat a un centre penitenciari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa