Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenció surrealista de dos lladres de pisos en un bar de l’Eixample
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir dijous dues persones com a presumptes autors de diversos robatoris en domicilis. L’arrest, però, no va ser una detenció convencional, ja que es va produir en un bar del barri del Fort Pienc, al districte de l’Eixample, i després de l’avís d’un veí de la zona.

Segons informa Betevé, tot va començar quan un veí del Fort Pienc es va creuar a l’escala del seu edifici amb una parella que marxava corrents i que no reconeixia com a veïns de la finca. Davant les seves sospites, aquest veí va revisar les càmeres de seguretat de l’immoble i va poder comprovar com l’home i la dona havien intentat entrar només uns instants abans a casa seva sense èxit a través de la porta de la terrassa.

Asseguts a la terrassa d’un bar

La sorpresa majúscula del veí, però va ser que al cap d’uns instants es va creuar amb els dos lladres al carrer. Els implicats estaven asseguts com si res a la terrassa d’un bar del carrer d’Alí Bei del mateix barri barceloní. La víctima d’aquest intent de robatori va avisar aleshores la Guàrdia Urbana que va acudir a l’establiment i va identificar els dos lladres.

Una motxilla plena d’estris

Els agents del cos policial barceloní van trobar que els dos implicats portaven en una motxilla diversos estris i eines que utilitzaven per poder obrir finestres so portes i accedir als domicilis. A més, els lladres tenien a la bossa guardats diversos rellotges, joies i diners, que amb tota probabilitat provenien d’algun altre robatori que haurien perpetrat en domicilis de la zona.

Amb aquesta informació, els efectius de la Guàrdia Urbana van procedir a la detenció de la parella per la seva implicació almenys amb l’intent de robatori i amb possibles altres entrades en domicilis del barri del Fort Pienc. El cos policial barceloní treballa ara per poder relacionar els arrestats amb altres robatoris.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josefina González rabinat a setembre 25, 2022 | 09:47
    Josefina González rabinat setembre 25, 2022 | 09:47
    Perquè no lis fan res té culpa las lleis de la Alcaldesa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa