Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un jove per robar en una pensió de Barcelona i abusar d’una clienta
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un jove de 25 anys per robar en una pensió del districte de Ciutat Vella i abusar sexualment d’una de les clientes. Els fets haurien tingut lloc dilluns de matinada, quan l’implicat va ser sorprès mentre realitzava tocaments a una dona que dormia en una de les habitacions de l’allotjament.

Segons informa El Periódico, l’incident es va produir en una de les habitacions de la pensió La Calma, un allotjament ubicat al carrer de la Lleona del barri Gòtic. El sospitós hauria accedit a l’estança mentre els dos inquilins d’aquesta dormien i, després de rebuscar entre els objectes personals de la parella, s’hauria acostat a la part del llit on dormia una dona per abusar sexualment d’ella.

En un moment donat, la víctima va despertar-se i va comprovar el jove li havia tret la roba i li estava realitzant tocaments. Un cop sorprès per la parella, el presumpte lladre va provar de fugir de l’habitació saltant per la finestra que donava al pati interior de l’edifici.

Fractura de maluc

Com a conseqüència de la caiguda, el presumpte lladre va fracturar-se el maluc i va acabar seccionant-se una artèria important. Segons recull el mateix mitjà, la gravetat de les ferides va impedir que els efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona que van acudir al lloc poguessin detenir in situ el jove, que va acabar sent traslladat d’urgència a l’Hospital del Mar, on encara està ingressat sota custòdia policial.

Els policies van trobar a les butxaques de l’implicat més de 600 euros en efectiu que hauria sostret de la parella que dormia a l’habitació de la pensió barcelonina.

Un cop recuperat de les ferides, el jove detingut pel cos policial barceloní haurà de respondre davant la justícia com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en domicili i d’un altre delicte d’abús sexual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa