Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un home per agredir violentament la seva parella a l’Eixample

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous un home per agredir la seva parella al districte de l’Eixample. Segons ha avançat El Caso, els fets haurien tingut lloc en un pis ubicat al carrer del Comte d’Urgell, quan la parella hauria començat a discutir i l’enfrontament hauria acabat a cops.

La policia catalana ha rebut l’avís cap a les nou del matí i ha acudit al domicili de la parella a l’Esquerra de l’Eixample. En arribar al lloc dels fets, els agents han tirat a terra la porta per accedir al pis i han detingut un home de 27 anys com a presumpte autor d’aquesta violenta agressió.

La víctima -que ha patit ferides lleus a causa de l’agressió- ha estat atesa pels efectius del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que l’han traslladat a un centre sanitari de la capital catalana, on es recupera favorablement. Pel que fa a l’agressor, l’home arrestat ha estat traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra al districte de les Corts i està l’espera de passar a disposició judicial en les pròximes hores. La policia catalana manté la investigació oberta per un possible cas de violència domèstica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa