Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desmantellades 3 plantacions de marihuana a Sants i Sagrada Família
  • CA

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van desarticular aquest dijous al matí dues plantacions de marihuana al barri de Sants i van detenir dues persones com a responsables dels fets. Els agents van interceptar 3.775 grams de droga en cabdells i 850 euros en metàl·lic després d’intervenir en pisos de la zona de Montjuïc. A més, la policia ha desmantellat una tercera al barri de Sagrada Família.

En el cas de l’Eixample, la senyal d’alerta van ser olors i soroll que molestaven els veïns. Dijous a la nit la Guàrdia Urbana va localitzar la plantació i l’endemà al matí l’ha desmantellada amb els Mossos d’Esquadra. L’operatiu ha deixat com a resultat 3 detinguts i la intervenció de 566 plantes de marihuana i diversos estris pel pesatge i cultiu.

Degoteig de plantacions comissades

Tot just aquest dimarts, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana dirigien un operatiu conjunt que va acabar amb el desmantellament d’un punt de venda de droga a Ciutat Vella, i el retorn del pis ocupat al seu propietari. Els agents van practicar tres dentecions i van intervenir 20 grams de cocaïna, una balança i estris de manipulació i també 750 euros en efectiu. En concret, el pis ocupat es trobava al carrer de l’Aurora, al barri del Raval.

Barcelona és líder a la Unió Europa (UE) en consum de marihuana, segons l’anàlisi de les aigües residuals. Tant és l’ús d’aquesta droga que triplica els valors de la segona ciutat, Amsterdam (Països Baixos). Els divendres i els dissabtes són els dies predilectes dels residents a la capital, mentre que els dimarts i dijous és quan es registren els indicadors més baixos. Després de Barcelona i Amsterdam, les ciutats on es detecten presències notables d’aquesta substància són Ljubljana (Eslovènia), Zagreb (Croàcia), Karlovy Vary (República Txeca) i París (França). De totes maneres, el cànnabis no és la droga més consumida a la capital catalana, sinó que ho és la cocaïna.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa