Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Denuncien l’agressió lesbòfoba a dues noies durant les festes de Sants

Dues noies van patir una presumpta agressió lesbòfoba aquest dissabte quan tornaven a casa després d’assistir als actes de la Festa Major de Sants. Segons ha denunciat el col·lectiu Espai Feminista de Sants, els fets van tenir lloc de matinada i els implicats serien set homes que haurien increpat i agredit violentament les víctimes.

A través d’un comunicat compartit a través de les xarxes socials, l’entitat apunta que l’agressió es va produir quan les noies tornaven dissabte de matinada dels actes de la Festa Alternativa. Un grup de set homes les haurien abordat amb “insults lesbòfobs” i després les haurien agredit amb ampolles de vidre i propinant diversos cops.

Com a conseqüència de l’agressió, les dues víctimes haurien patit diverses “ferides greus a la cara i al cos” que han afectat la seva mobilitat. En el comunicat, l’entitat rebutja “fermament aquesta brutal agressió” i remarca que no es tolerarà cap mena de “demostració de poder, ni cap acció que pretengui silenciar-nos”.

Precisament amb l’objectiu de protestar per aquesta presumpta agressió, l’Espai Feminista de Sants va convocar ahir una concentració al parc de l’Espanya Industrial del barri de Sants.

Sense denúncia formal

Segons informa Betevé, l’Ajuntament de Barcelona té coneixement d’aquesta possible agressió lesbòfoba contra les dues noies, però remarca que ni la Guàrdia Urbana ni els Mossos d’Esquadra tenen constància que s’hagi presentat una denúncia formal sobre aquests fets. Malgrat tot, el consistori barceloní s’ofereix a fer l’acompanyament necessari a les possibles víctimes.

Últim dia de festes

Cal recordar que la Festa Major de Sants va arrencar el passat 20 d’agost i que culminarà aquest diumenge després tota una setmana d’activitats i concerts de tota mena en aquest barri barceloní, que comptava amb diversos carrers decorats per a l’ocasió. Les autoritats no tenen per ara constància que s’hagin produït més incidents destacables durant la celebració d’aquesta festivitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa