Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Denuncien una agressió homòfoba de matinada a l’Eixample
  • CA

Un home ha denunciat que ha patit una agressió homòfoba a l’Eixample la matinada d’aquest dilluns. A través d’Instagram, la víctima ha explicat que un grup de joves el va atacar, després que aquests li haguessin demanat una cigarreta i ell els hagués dit que no en tenia, segons el seu mateix testimoni. Aleshores aquest grup de persones l’haurien atacat i li haurien provocat hematomes i ferides superficials, segons consta a l’informe d’alta d’urgències del centre hospitalari que el va atendre pocs minuts després de l’agressió.

“He conegut com és l’homofòbia al nostre barri”, ha lamentat la víctima. “Vaig caminar un carrer i vaig sentir un cop al meu cap i les paraules marica“, ha assegurat a través de les xarxes socials. Ell va decidir no respondre als insults i agressions i va voler seguir amb el seu trajecte fins a casa, a pocs metres d’on es trobava, ha explicat. També ha dit que un altre noi el va ajudar, trucant a la policia i a l’ambulància. “Abans no pensava que fos molt important fins que això m’ha tocat personalment”, ha admès.

Des de l’Observatori contra l’Homofòbia (OCH) han denunciat els fets. “Condemnem [una] agressió lgtbifòbica patida per @vitalik_rubito aquesta nit a l’Eixample. Els violents han atacat a [la] víctima al crit [de] Maricón“, han denunciat. “Restem a disposició [de la] víctima”, han afegit.

La víctima encara no ha presentat la denúncia davant dels Mossos d’Esquadra, explica el president de l’organització, Eugeni Rodríguez, al TOT Barcelona. De totes maneres, el cos policial ja està al corrent de la situació i està investigant els fets, confirmen els Mossos a aquest diari. Sigui com sigui, la intenció de l’home agredit és denunciar l’agressió aquest dimarts, segons l’Observatori Contra l’Homofòbia, que xifra en 262 les “incidències” per LGTBI-fòbia des de l’1 de gener de 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa