Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Demanen cessar la gerent de Sants-Montjuïc per un conflicte amb la Urbana
  • CA

La gerent d’un districte barceloní s’ha vist immersa en una polèmica per un incident amb agents de la Guàrdia Urbana. Els fets haurien tingut lloc el passat dissabte 27 d’agost durant la celebració de les festes de Sants i la presumpta implicada seria la gerent d’aquest mateix districte, Aida Guillén.

El discutit incident s’hauria produït poc abans de les sis de la tarda al parc de l’Espanya Industrial del barri de Sants, on s’estaven celebrant alguns dels actes de la Festa Major Alternativa. Segons ha denunciat el sindicat SIP-FEPOL en un comunicat, un grup d’agents antidisturbis que provava d’accedir a l’espai van ser interceptats per Guillén, que els hauria convidat a marxar perquè “molestaven” pel caràcter “antisistema” dels actes que anaven a celebrar-se al parc.

La gerent del districte també els hauria assegurat que l’organització tenia permís per ocupar les instal·lacions fins a gairebé les sis de la matinada i que el desallotjament de l’espai no podia produir-se abans d’aquesta hora.

Des del SIP-FEPOL consideren que aquests fets són “gravíssims” i que constitueixen una “falta de respecte” important als agents del cos policial barceloní. El sindicat, però, va més enllà i demana el cessament de Guillén, un extrem que també ha sol·licitat la secció sindical del CSIF a la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Per la seva banda, el grup municipal del PP també ha demanat explicacions per l’incident. “Aquest govern està traient tota l’autoritat a la nostra policia”, han assegurat.

Turull, víctima d’un robatori a Sants

Aquest divendres s’ha fet públic que el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, va ser víctima d’un robatori precisament durant la celebració de les festes de Sants. Els fets haurien tingut lloc fa tot just una setmana, la nit del passat divendres quan uns lladres van trencar d’un cop un dels vidres del cotxe de Turull i van emportar-se una motxilla que hi havia dins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa