Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos accidents provoquen cues quilomètriques en els accessos a Barcelona
  • CA

Un accident de trànsit entre tres vehicles està provocant aquest dijous al matí cues quilomètriques per entrar a Barcelona des de la zona nord. En concret, el sinistre s’hauria produït a primera hora del matí a la C-58 a l’altura del municipi veí de Montcada i Reixac.

Segons la informació facilitada pel Servei Català de Trànsit, l’accident entre aquests tres cotxes ha obligat a tallar la circulació d’un dels carrils d’entrada a la capital catalana, fet que s’ha traduït en retencions que ja arriben a gairebé els sis quilòmetres. Amb l’objectiu de poder descongestionar aquest tram de la C-58, les autoritats han apostat per obrir el carril Bus VAO a tots els vehicles amb l’excepció d’aquells camions que tinguin un tonatge superior a les 7,5 tones.

El sinistre de la C-58, però, no és l’únic que està afectant aquest matí a la circulació habitual en els accessos a Barcelona. Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest dijous a primera hora també s’ha produït un altre accident a la C-32, a l’altura del municipi de Viladecans en sentit Barcelona. Aquest incident també ha obligat a tallar la circulació d’un carril d’entrada a la capital catalana i de moment està provocant fins a dos quilòmetres de cua.

Importants cues a Sant Feliu de Llobregat

Més enllà d’aquests dos accidents registrats aquest dijous en dos dels accessos a la capital catalana, als municipis de Montcada i de Viladecans, les autoritats han informat també que aquest matí s’estan produint importants congestions a la B-23, a l’altura de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat i també en sentit Barcelona. En concret, les retencions es concentren en el tram que serveix per enllaçar la B-23 amb l’A-2. Per ara no hi ha informació sobre l’abast d’aquestes cues, però sí que queda palès que l’accés a la capital catalana serà força complicat durant tot aquest matí.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: INEPTES TOTALS a setembre 29, 2022 | 14:23
    INEPTES TOTALS setembre 29, 2022 | 14:23
    Hi han cues quilométriques tots els dies a les entrades de barcelona, o no us havieu adonant? Això si, 2 carrils bus a la diagonal que van buits el 99% del temps. Carallots amb matricula d'honor, això es el que tenim com a polítics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa