Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una infracció de trànsit acaba amb més d’un quilo de cocaïna per terra
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va presenciar un episodi surrealista aquesta setmana al districte de Sant Martí de la capital catalana. Els fets van tenir lloc després que un patrulla aturés un home per una infracció de trànsit i van acabar amb l’implicat detingut i amb més d’un quilo de cocaïna per terra.

Segons ha informat el cos policial barceloní a través d’una publicació a les xarxes socials, l’incident va tenir lloc quan un grup d’agents que es trobava al districte de Sant Martí va detectar una infracció de trànsit i va procedir a aturar l’autor. En acostar-se a l’infractor, l’home vaprovar de fugir corrents del lloc per evitar ser arrestat i va desempallegar-se d’un paquet on hi havia gairebé 1.087 grams de cocaïna, que van acabar tirats a terra.

La ràpida reacció dels policies va permetre detenir l’individu, que està acusat d’un presumpte delicte contra la salut pública.

Enxampat provant de robar un cotxe patrulla

Per altra banda, els Mossos d’Esquadra també han detingut aquesta setmana un home que va ser enxampat mentre provava de robar un cotxe patrulla a Barcelona. Els fets van tenir lloc la matinada de dijous a divendres al barri de Sants, al districte de Sants-Montjuïc de la capital catalana, quan un grup d’agents va comprovar com l’individu es colava en el seu vehicle i intentava marxar del lloc amb el cotxe policial.

Tal com es pot veure en unes imatges compartides a través de les xarxes socials per la plataforma SocialDrive, l’home s’acosta al cotxe patrulla -que tenia una de les portes davanteres obertes– caminant tranquil·lament i aprofita un moment en el qual els agents estan despistats per entrar al vehicle i tancar la porta. En veure l’escena, dos agents corren cap al cotxe i, després d’uns instants de forceig amb l’individu, aconsegueixen obrir la porta del conductor i reduir l’home.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa