Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cinc lladres detinguts a Barcelona gràcies a l’avís dels veïns
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc lladres al districte de Nou Barris després de l’avís dels veïns de la zona. Els fets s’han produït aquest diumenge a la nit. “Gràcies a l’avís dels veïns, detenim in fraganti, en la mateixa nit, cinc lladres de domicilis a Nou Barris (BCN)”, han explicat a través de la xarxa social Twitter. “A tres els enxampem a l’interior d’un edifici i als altres dos, dins d’una casa”, han afegit.

Els detinguts tenen entre 29 i 44 anys. Als tres primers els van enxampar a l’escala d’un bloc. Als altres dos dins d’una casa unifamiliar. En tots dos casos veïns van alertar els Mossos de les presències estranyes, expliquen fonts policials a l’agència ACN.

Segons les mateixes fonts, quan les dotacions policials es van desplaçar fins als llocs dels fets, al passeig Ciutat de Mallorca, van observar com els lladres fugien cap al terrat de l’edifici i llençaven les eines amb les quals havien perpetrat el robatori. Els policies els van aconseguir enxampar abans que arribessin a dalt de tot de l’immoble, amb l’excepció d’un, que el van detenir un cop ja era a dalt, amagat.

A aquest grup de tres individus se’ls acusa d’un delicte de robatori amb força a domicili, després que els mossos poguessin comprovar de forma visual el que havia succeït i un cop haver parlat amb els veïns.

Els altres dos delinqüents van ser detinguts mitja hora més tard, al carrer Darnius, després de l’avís d’una veïna al telèfon d’emergències 112. En concret, la veïna en qüestió alertava que dos homes estaven intentant forçar l’entrada d’una casa d’uns coneguts seus. Un cop van arribar els agents, van poder comprovar com efectivament la porta estava forçada i hi havia llum a l’interior de l’habitatge. Allà mateix van aconseguir detenir els altres dos homes. Mossos d’Esquadra informen a l’ACN que la casa estava regirada i els homes arrestats duien joies, diners i rellotges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa