Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Caos als accessos a Barcelona: una furgoneta, atravessada a la ronda de Dalt

Cap a les 7 del matí, una furgoneta ha patit un accident i ha quedat atravessada a la mitjana de la ronda de Dalt (B-20) causant retencions importants just en una hora punta en aquesta artèria que connecta Barcelona amb el Baix Llobregat i el Vallès. L’accident s’ha produït a l’altura de les Corts i no ha provocat ferits. Però el trànsit ha quedat afectat en tots dos sentits de la marxa. La fotografia, de @merchejara, mostra com la furgoneta ha quedat suspesa sobre la mitjana de la ronda.

Segons el Servei Català del Trànsit, a hores d’ara, en sentit Llobregat hi ha un carril de circulació tallat, i en sentit Besòs hi ha cua des de Pedralbes i fins al Nus de la Trinitat, amb cues que arriben als 10 quilòmetres. De resultes de l’accident, TMB ha alertat de retards en la freqüència de pas de les línies H2, H4, V17, V21, 19, 27, 60, 76 i 119.

A més, altres vies han quedat afectades per les retencions, com la B23 i els túnels de Vallvidrera.

També la Guàrdia Urbana ha alertat a les xarxes socials d’aquest accident, que dificulta la circulació i provoca grans retencions.

Altres accidents espectaculars a les rondes

El novembre passat, un camioner queia a la cuneta de la Ronda Litoral, i per sort, era rescatat per la Guàrdia Urbana sense resultar ferit. En aquella ocasió, però, era festiu i les retencions van ser mínimes en aquesta artèria de la ciutat. Per altra banda, un mosso fora de servei va rescatar un matrimoni gran que havia patit un accident de trànsit a la carretera de la Rabassada a Collserola. La parella havia quedat atrapada dins del vehicle, però el mosso va trencar els vidres i, amb ajut d’un ciutadà, els accidentats van poder sortir del vehicle il·lesos.

Altres rescats espectaculars? El gener de 2022, un vehicle bolcava en els parterres centrals de la Meridiana amb el carrer de Trinxant, que estaven en obres. L’accident es va produir a causa de la topada amb un segon vehicle i no va causar ferits de gravetat.

Nou comentari

Comparteix