Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nou atac vandàlic contra el restaurant més antic de Barcelona
  • CA

Un gran grafit amb lletres roses llampants ha aparegut a la persiana del restaurant més antic de la ciutat, el Can Culleretes. Així ho ha denunciat a les xarxes socials el responsable del local, Carlos Martínez, per tal d’intentar trobar l’autor d’aquesta pintada: “Busquem la persona responsable”. Els fets s’han produït la matinada de divendres a dissabte, perquè ha estat el gerent del restaurant qui s’ha trobat les pintades arribar aquest matí. ha obert el local s’ha trobat que l’havien tornat a vandalitzar. En aquest cas, les pintades han afectat la persiana del local, però no és la primera vegada que pateix un acte vandàlic.

De fet, l’emblemàtic restaruant, situat a Ciutat Vella, ja va ser víctima d’una altra acció vandàlica a finals del 2021. Aleshores la pintada també va afectar la façana catalogada del local, protegida perquè és més antic de Catalunya, el segon de l’Estat espanyol i la cuina bressol dels plats típics de Barcelona. Aleshores, un gran grafit va tacar la persiana de l’establiment i també la paret que la rodeja. Va malmetre un dibuix que s’havia fet feia 15 anys i que remarcava justament l’antiguitat del local amb un dibuix on es veia l’any 1786, any de fundació. Can Culleretes està ubicat al carrer Quintana, 5.

En aquella ocasió, el gerent del local ja va dir que intentaria refer ell mateix el dibuix, tot lamentat que l’Ajuntament no hagués netejat adequadament una altra guixada, la de la paret. Una neteja que s’havia de fer amb aigua i sorra, però que els agents municipals no van fer, sinó que hi van pintar a sobre amb un altre color, va explicar Martínez.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan Lliure a març 19, 2022 | 17:34
    Joan Lliure març 19, 2022 | 17:34
    Fins quan l'ajuntament permetrà que totes, ABSOLUTAMENT TOTES, les persianes de comerços de Barcelona estiguin plens de garagots perpetrats per vàndals auto-anomenats artistes que l'única cosa que provoquen és caos i desordre en les façanes dels edificis. Repeteixo fins quan es permetrà, ja són molts anys aguantant amb el mateix!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa