Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un cotxe calcinat: la pista per trobar els lladres que usen explosius
  • CA

Uns lladres han rebentat amb explosius sengles caixers automàtics d’una mateixa entitat bancària a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) i al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona la matinada d’aquest dissabte. La policia ho investiga i segueix la pista d’un cotxe calcinat que ha aparegut a Sant Cugat del Vallès.

El primer atac s’ha produït sobre les 02.30 hores a la ronda de Sant Ramon de Sant Boi i, al cap d’una estona, pels volts de les 03.00 hores, hi ha hagut el segon en una sucursal a la cruïlla entre els carrers de Balmes i Castanyer. La forta detonació ha despertat els veïns i els lladres han pogut fugir del lloc amb el contenidor dels diners. Es desconeix, però, el botí econòmic, informa l’agència ACN.

Investigació dels Mossos

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació d’aquest robatori amb força per mirar d’identificar i localitzar els seus autors i intenten esbrinar la relació d’aquest robatori amb l’aparició, sobre les 04.00 hores d’aquest mateix dissabte, d’un vehicle calcinat a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental).

Fa uns tres mesos, el 4 de juny, un grup de lladres també va esbotzar amb explosius dos caixers automàtics a Santa Coloma de Gramenet i al carrer Major de Sarrià de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa