Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben la butaca robada d’una biblioteca barcelonina a la terrassa d’un veí
  • CA

Desaparició surrealista en una biblioteca de Barcelona. Els treballadors de la Biblioteca Trinitat Vella comprovaven aquest dijous a l’hora d’obrir les portes de l’equipament que entre el mobiliari de les instal·lacions hi havia una butaca menys.

La incertesa pel parador d’aquesta butaca, però, s’ha esvaït ràpidament. Una de les bibliotecàries de l’equipament ha identificat a través d’una de les finestres l’objecte sostret, que és de color taronja llampant i té un disseny modern inconfusible. Per sorpresa de tots els treballadors, la butaca ha aparegut a la terrassa d’un dels veïns de l’edifici situat just davant de la biblioteca.

A través de les xarxes socials, una de les bibliotecàries ha denunciat amb un cert to irònic el cas. “Tant agrada l’estil interior de la biblioteca Trinitat Vella que avui ens hem emportat la sorpresa de trobar un dels nostres butacons a la terrassa dels veïns de davant”, assenyala la treballadora, aportant dues fotografies que demostren la surrealista troballa.

En confirmar que es tractava de la butaca sostreta, els empleats de l’equipament han penjat un petit cartell a l’entrada de l’edifici ubicat davant la biblioteca per reclamar al veí en qüestió que torni el mobiliari sostret.

Segons informa Betevé, les bibliotecàries de l’equipament interposaran una denúncia per robatori de mobiliari. Tanmateix, els treballadors asseguren no poder determinar per ara qui ha estat l’autor concret del furt.

Biblioteques obertes a l’estiu

Per altra banda, el grup municipal d’ERC demana aquest dijous a l’executiu encapçalat per Ada Colau que mantingui obertes les biblioteques de la ciutat tot l’estiu, en comptes d’una sola per districte de guàrdia el mes d’agost. Els republicans ho demanaran al ple municipal d’aquest juliol i lamenten que en els dos mandats dels comuns a l’alcaldia no ha augmentat el nombre de biblioteques a la ciutat.

En aquest sentit, l’estrena de l’enorme equipament Gabriel García Márquez a Sant Martí no fa créixer el total, perquè substitueix una vella biblioteca i a més es va inaugurar abans de finalitzar obres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa