Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Busquen els lladres que van simular un accident per atracar un home al Born
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut dues persones per un robatori violent al barri del Born. Els fets haurien tingut lloc aquest dissabte a la nit al carrer del Comerç, quan un grup d’almenys quatre persones ha simulat un accident de trànsit per atracar un home que sortia d’un pàrquing amb el seu vehicle.

Segons ha confirmat el cos policial barceloní, l’incident es va produir aquest dissabte pocs minuts abans de les onze de la nit a la sortida d’un pàrquing ubicat al carrer del Comerç del barri del Born. Tal com es pot veure en un vídeo compartit per la periodista Anna Punsí a través de les xarxes socials, un home en bicicleta s’acosta a un vehicle que està abandonant l’aparcament i simula un xoc amb el cotxe.

L’usuari de la bici li reclama aleshores explicacions al conductor del vehicle, que surt un moment per comprovar que ni el ciclista ni el cotxe han patit cap mena dany. En el moment que el conductor es troba a la part posterior del vehicle, un altre home el sorprèn per l’esquena i després d’uns instants de forceig li roba el rellotge.

Al mateix temps, uns altres dos homes aprofitaven l’ocasió per accedir a l’interior del cotxe i emportar-se una bossa de mà on hi havia grans quantitats de diners en efectiu. Tots els implicats abandonen corrents l’escena dels fets deixant la víctima del robatori i una altra persona que es trobava en aquell moment al seient posterior del vehicle completament atònits.

En total, segons la versió del denunciant, els lladres van aconseguir emportar-se un rellotge de la marca Rolex valorat en prop de 40.000 euros i una bossa de mà que tenia al seu interior gairebé 20.000 lliures esterlines en efectiu.

Investigació oberta

La ràpida actuació dels agents de la Guàrdia Urbana després de rebre l’avís del robatori violent va permetre detenir dos dels implicats en els fets poc després a l’altura del número 13 del carrer de la Séquia. La resta de lladres que van participar en el robatori van aconseguir fugir amb èxit del lloc dels fets i actualment es troben en parador desconegut.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per provar d’identificar i localitzar els altres dos implicats en aquests fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa