Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Busquen un jove desaparegut fa tres dies a Barcelona
  • CA

Els Mossos d’Esquadra estan provant de localitzar un jove de 34 anys que va desaparèixer el passat 16 d’agost a Barcelona. En Jamie, va ser vist per última vegada dimarts i des d’aleshores el seu parador és desconegut.

Segons la informació facilitada per la policia catalana, el jove duia en el moment de la seva desaparició una samarreta blava de màniga llarga, uns pantalons llargs i unes vambes negres amb la sola taronja. En el perfil compartit pels agents també s’indica que en Jamie podria estar desorientat en algun punt de la capital catalana.

A través d’una publicació a les xarxes socials, els Mossos d’Esquadra han demanat la col·laboració ciutadana per provar de localitzar el jove, que ja fa tres dies que està en parador desconegut. La Guàrdia Urbana de Barcelona també s’ha sumat a aquesta crida a través de la plataforma Twitter.

Qualsevol persona que tingui informació sobre el possible parador del jove o sobre els passos que va seguir des de la seva desaparició pot trucar al telèfon d’emergències 112 per posar la informació en coneixement de les autoritats que investiguen el cas.

Gairebé totes les desaparicions es resolen favorablement

El 98,9% dels casos de persones desaparegudes a Catalunya acaben essent resolts, en un percentatge molt elevat, perquè els desapareguts són trobats per la policia o perquè tornen voluntàriament a casa. Ara bé, no és el mateix protocol si desapareix un adult que si és un menor. Si en el cas d’un adult les primeres 24h són relatives, en el cas d’un menut són clau, segons indiquen els Mossos d’Esquadra. Un cop es presenta una denúncia, un equip especialitzat de la policia catalana s’encarrega de recolir la informació i valoren i analitzen de forma individual cada cas concret, de manera que l’operativa del cos policial s’adapta a les característiques de cadascuna de les desaparicions que han de tractar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa