Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una baralla multitudinària al parc del Clot acaba amb dos ferits

El parc del Clot va ser l’escenari aquest dissabte a la nit d’una baralla multitudinària que va acabar amb dues persones ferides per arma blanca, una de les quals en estat greu. Segons avança Betevé i ha pogut confirmar el TOT Barcelona de fonts municipals, els fets van tenir lloc al voltant de les nou de la nit al carrer dels Escultors Claperós, just al costat d’aquesta zona verda, quan per causes que encara s’estan investigant es va produir un enfrontament entre un grup de prop de 20 persones.

En rebré l’avís per aquesta baralla, diversos efectius tant dels Mossos d’Esquadra com de la Guàrdia Urbana de Barcelona van desplaçar-se fins al lloc dels fets. Quan les persones que participaven en l’enfrontament van detectar la presència policial a la zona van decidir fugir corrents per evitar ser identificats i detinguts pels agents de seguretat desplegats al lloc. Només es van quedar a l’indret les dues persones que havien resultat ferides durant aquest violent conflicte. Es tracta d’un noi de 24 anys –en estat greu- i un home de 31 anys, que es troba en estat menys greu.

Fins al lloc dels fets també s’hi van desplaçar dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar ràpidament els dos ferits a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de la capital catalana, on ara es recuperen de les nombroses ferides provocades per arma blanca. Per ara no ha transcendit més informació sobre l’evolució de les dues persones ferides ni les causes que van provocar l’inici d’aquesta baralla multitudinària. Tampoc s’ha fet pública cap detenció dels presumptes participants en l’enfrontament.

Investigació policial oberta per detenir els responsables

Les darreres informacions apunten que els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per provar de localitzar els agressors i procedir a la seva detenció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa