Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Atrapen l’autor dels atracaments en hotels de Barcelona l’estiu passat
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han aconseguit detenir l’autor dels atracaments que van patir diversos hotels de Barcelona l’estiu passat. L’home de 35 anys ara arrestat va assaltar en només un mes fins a vuit establiments diferents, entre els quals quatre allotjaments hotelers.

La investigació policial d’aquest cas es remunta fins al passat 30 de juny, quan es va produir un primer robatori en un hotel ubicat al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. Segons la informació facilitada per la policia catalana, un home va irrompre al vestíbul de l’establiment enfundat en un casc de motorista i es va endur 400 euros després d’intimidar el treballador que hi havia a la recepció en presència d’un client.

Des d’aleshores i fins al 30 de juliol, els Mossos d’Esquadra van tenir constància de set casos més de robatoris que seguien aquest mateix patró, quatre que van tenir lloc el 27 de juliol i tres més que es van produir el dia 30 de juliol als municipis de l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Esplugues de Llobregat i el Prat de Llobregat. Aquesta circumstància va fer sospitar els investigadors que tots els episodis podrien estar sent protagonitzats per una mateixa persona, que sempre actuava en solitari, ocultant el seu rostre amb un casc de motorista i utilitzant guants.

Un cop consumat els robatoris, l’individu marxava del lloc amb petites quantitats de diners -sempre entre 200 i 500 euros- i utilitzant la mateixa motocicleta, un vehicle que la investigació ha acabat determinant que era robada i que finalment ha pogut ser recuperada. Sota aquest mateix modus operandi, els agents han pogut relacionar el lladre fins al moment amb vuit robatoris en quatre hotels, una benzinera, un bingo, una farmàcia i un supermercat d’alimentació.

Identificat i arrestat

Les indagacions policials van poder finalment identificar el presumpte autor dels robatoris, un home de 35 anys i que acumulava tretze antecedents policials. El lladre va poder ser detingut el 24 de novembre a l’Hospitalet del Llobregat i, després de passar a disposició judicial, va ser posat en llibertat amb càrrecs. En l’escorcoll del seu domicili, els policies van trobar una part de la roba utilitzada durant els robatoris.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa