Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Atrapen un home emportant-se una bústia de Correus a Barcelona
  • CA

Aquest diumenge els agents de la Guàrdia Urbana que patrullaven pel barri de les Corts han viscut, segurament, un dels moments més surrealistes de la seva trajectòria. Tal com relaten fonts de Correus al TOT Barcelona, la policia va atrapar una persona que acabava d’arrencar una bústia de l’avinguda de Madrid, 150 i intentava endur-se-la. Tot apunta que l’objectiu seria recollir ferralla, encara que ni Correus ni Guàrdia Urbana ho confirmen encara. El que sí que és segur, tal com apunten des de la companyia, és que aquesta setmana s’instal·larà una de nova a l’espai afectat per l’acció vandàlica.

Segons informen fonts municipals, l’avís el dona una vianant que durant el matí havia vist un vehicle colpejant la bústia de correus fins a arrencar-la i fent-la caure al terra. Deu minuts més tard, la patrulla va observar un home que portava a sobre d’un carro de súper mercat la bústia de correus metàl·lica. L’home els va explicar que va trobar la bústia tirada al costat d’uns contenidors i la va entregar a la policia, que la va apropar a les dependències de la Guàrdia Urbana al barri de les Corts. Els agents van realitzar batuda per la zona per buscar les cartes que hi havia dins, però no les van trobar.

Es desconeix si l’home que duia la bústia és el mateix que la va arrencar. En tot cas, les imatges que circulen a les xarxes corroboren la versió de l’home entrevistat per la Urbana. Un veí ha penjat una fotografia a Facebook on es pot veure el forat buit que deixa la bústia i, uns metres més enllà, el mobiliari arrencat situat als peus de diversos contenidors, tal com relata la versió de la policia. La imatge, del tot curiosa i gens comuna als carrers de Barcelona, ha despertat certa indignació, tal com es percep en els comentaris que acompanyen la imatge.

Robar amb l’ajuda de mobiliari públic

No és habitual que algú arrenqui mobiliari de l’espai públic, però no és tampoc el primer cop. En els darrers mesos, tant els Mossos d’Esquadra com la Guàrdia Urbana, han enxampat lladres que utilitzaven una tapa de clavegueram per accedir a comerços i robar. Un dels primers casos que han sortit a la llum aquest any és un robatori del passat mes de gener a l’Esquerra de l’Eixample. Els Mossos d’Esquadra també han fet públic la detenció de persones que utilitzaven aquest mètode per robar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa