Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’assassí de Canovelles va amenaçar amb una pistola dues dones a Barcelona

La policia ha aconseguit detenir aquest matí l’home que va matar a trets una persona en un centre de tir de Canovelles. Els Mossos d’Esquadra, que encara no han donat detalls de la detenció, han estat buscant-lo tota la nit després de saber que va amenaçar una dona perquè el portés fins a Barcelona. Tal com apunten diversos mitjans, però, l’autor dels trets ha aconseguit escapar fins a Múrcia. Fonts policials han explicat al diari El País que l’home, que segons aquest mateix mitjà es tracta d’un exmilitar, va amenaçar dues dones perquè el duguessin fins a aquesta ciutat.

Segons aquesta informació, l’autor dels fets va coaccionar dues dones a punta de pistola obligant-les a conduir fins a Múrcia. Totes dues estaven en un servei de neteja de cotxes al barri barceloní de Pedralbes poc abans de les nou de la nit quan van topar amb el presumpte assassí. Les víctimes, amenaçades, han conduït durant tota la nit els més de 600 quilòmetres que separen la capital catalana i la ciutat murciana. Aquest mateix mitjà apunta que l’home els hauria explicat durant el trajecte que havia matat una persona.

Detenció a l’estació de Renfe

Un cop l’home ha baixat del cotxe, les dues dones han continuat la marxa fins a una gasolinera propera, des d’on han avisat de tot el que els ha succeït. Tal com expliquen mitjans com TV3, en aquest moment la policia espanyola ha engegat un dispositiu per atrapar el sospitós, que ha acabat detingut quan estava a punt d’agafar un tren a l’estació de la Renfe Murcia del Carmen a dos quarts de nou del matí.

Autor de cinc trets

La fugida s’ha desencadenat després que l’home disparés contra un altre home al recinte del municipi del Vallès Oriental dissabte al vespre. Va disparar-li cinc trets i després va fugir del lloc poc abans que els Mossos s’apropessin al recinte després de rebre l’avís. Les informacions publicades fins ara apunten que l’exmilitar es tracta d’un home jove que hi anava sovint. La víctima seria un dels treballadors. El que no ha transcendit per ara és el motiu pel qual va obrir foc contra l’home, que finalment ha mort a conseqüència dels trets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa