Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament va desnonar el veí mort del Bon Pastor per rellogar habitacions
  • CA

La nit de dilluns, un home de 55 anys se suïcidava quan era a punt de ser desnonat del pis de protecció oficial que ocupava en el número 23 del carrer Sèquia Madriguera, al barri del Bon Pastor, que era propietat de l’Ajuntament de Barcelona. Poc després de les tres de la tarda, quan els operaris estaven fent tasques per tapiar l’entrada, es va llançar pel balcó principal de l’habitatge.

Rellogava habitacions

Avui s’ha sabut que l’Ajuntament de Barcelona va demanar el desnonament del veí mort del Bon Pastor perquè tenia habitacions rellogades. La regidora d’Habitatge i Rehabilitació del consistori, Lucía Martín, ha explicat que havien rebut queixes de l’home per conflictivitat veïnal i que tot apuntava que estava portant a terme activitats il·lícites al pis municipal on residia.

Martín ha subratllat que des de Serveis Socials se li havia ofert ajuda en diverses ocasions, però que ell sempre l’havia rebutjat. “És un fet desgraciat que ens ha afectat”, ha admès la regidora, tot i que ha puntualitzat que es tractava d’una situació puntual, que ha desvinculat també del fet que la víctima no estigués pagant l’habitatge.

La d’aquest dilluns no era la primera data de desnonament a la qual s’enfrontava la víctima, que ja va viure un altre llançament recentment que va ser finalment posposat unes setmanes. Diversos veïns de la zona van alertar aquest dilluns les autoritats i els serveis d’emergències en veure l’home al balcó, però no el van aconseguir dissuadir. Tampoc les dotacions dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Barcelona que es van presentar.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: la culpa sempre a tercers - IRRESPONSABLES a maig 31, 2022 | 12:25
    la culpa sempre a tercers - IRRESPONSABLES maig 31, 2022 | 12:25
    l'ada colau i la lucia martín, RESPONSABLES del suïcidi
  2. Icona del comentari de: Ricard a maig 31, 2022 | 12:40
    Ricard maig 31, 2022 | 12:40
    Els Comuns sembla que comencen a saber que és ser propietari d'un pis, amb llogater. I els llogaters són com una loteria. Mai saps si et tocarà la grossa o perderàs diners (molts). Esperem que a base d'experiència apaivaguin la seva habitual demagògia.
  3. Icona del comentari de: En fi a maig 31, 2022 | 16:40
    En fi maig 31, 2022 | 16:40
    La colau i la martin, són les responsables del suïcidi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa