Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Agressió sexual a una dona en un parc de Ciutat Vella
  • CA

Dos homes van agredir sexualment a una dona en un parc de Ciutat Vella la matinada de dissabte, quan sortia d’un bar de la zona. Els Mossos d’Esquadra van detenir-los poc després, en detectar-los corrent pel carrer i vigilant que ningú els seguís.

L’actitud sospitosa va portar la policia a aturar aquests dos joves de 20 i 23 anys i en escorcollar-los van trobar-los un mòbil amb una carcassa lila i, a dins, una targeta de crèdit a nom d’una noia, el que els va posar sobre la pista.

“Un cop a dependències policials, els mossos van poder confirmar que el mòbil que duien els detinguts era el de la noia i que tots dos havien participat directament en l’agressió sexual”, diu Mossos. Els dos detinguts van quedar acusats de robatori violent i agressió sexual. Van ingressar a presó després de declarar davant el jutge.

En paral·lel, la dona estava sent atesa per una patrulla al parc i va reportar que havia patit una agressió i un robatori. Agents del Grup d’Atenció a la Víctima la van traslladar a un centre mèdic, on va ser atesa de les lesions que va patir, i la van posar en contacte amb el Servei de Tractament per a dones víctimes d’agressió sexual. La patrulla va fer circular per la ràdio la informació facilitada per la dona, el que va permetre relacionar-la amb els dos arrestats uns carrers més enllà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa