Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampen un dels radicals del Barça vetats a les portes del Camp Nou
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un seguidor radical del FC Barcelona per incomplir la prohibició d’acostar-se a menys d’un quilòmetre del Camp Nou. La persona arrestada forma part del grup d’aficionats de l’equip blaugrana que tenen vigent una ordre d’allunyament de l’estadi durant tota aquesta temporada per la seva participació en un violent enfrontament amb l’afició de l’Eintracht Frankfurt que va tenir lloc el passat 14 d’abril.

Segons la informació facilitada per la policia catalana, aquesta detenció va produir-se aquest dimecres en el marc del dispositiu extraordinari que els cossos de seguretat va organitzar per al partit de Champions que enfrontava ahir el FC Barcelona i el conjunt txec del Viktoria Pilzen. El seguidor vetat va ser enxampat en la concentració prèvia a l’enfrontament als voltants de l’estadi blaugrana i va ser identificat i posteriorment arrestat per efectius dels Mossos d’Esquadra.

Cal recordar que aquesta ordre d’allunyament -que va decretar-se el passat mes d’agost- és una mesura pionera, ja que fins ara mai s’havia apostat per prohibir a un grup d’aficionats radicals que poguessin acostar-se a les instal·lacions del club blaugrana. Amb aquest posicionament del jutge, els quatre seguidors afectats queden completament vetats del Camp Nou durant tota aquesta temporada i hauran de mantenir-se al marge de les concentracions prèvies als partits que es produeixen entorn de l’estadi.

Agressions i aldarulls

Els fets pels qual s’ha vetat aquests quatre aficionats es remunten al passat 14 d’abril, quan el Barça s’enfrontava a l’Eintracht Frankfurt en el partit de tornada dels quarts de final de l’Europa League. Abans del partit, es van produir diversos aldarulls als voltants del Camp Nou que van acabar amb diversos seguidors del club alemany agredits amb estris contundents i armes prohibides, un dels quals va patir lesions greus.

El mateix grup radical de seguidors blaugranes -entre els quals es trobaven els quatre aficionats vetats- també va arremetre contra els efectius dels Mossos d’Esquadra desplaçats a la zona i va protagonitzar llançaments d’objectes contundents i agressions directes als agents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa