Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
16 anys de presó per al membre de la màfia que va matar un home a Barcelona

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a 16 anys de presó l’home jutjat per un jurat popular per matar a Barcelona el 2019 un membre d’un clan mafiós rival de Suècia. Els fets van tenir lloc el 17 de maig de fa quatre anys quan la víctima s’havia amagat en un pis del carrer Urgell de la capital catalana. El condemnat, però, el va localitzar i el va matar a trets a les dues del migdia. Un cop la policia el va detenir -quatre mesos després dels fets- l’home va acceptar haver-lo matat i, per aquest motiu, va aconseguir una reducció de condemna respecte als 27 anys de presó que demanaven inicialment.

Tot i que acceptés d’entrada els fets, el judici es va celebrar igualment. En aquest, l’acusat va reconèixer que durant setmanes va fer seguiments a la víctima per localitzar-lo i accedir a l’interior del pis fent-se passar per un repartidor. Ara bé tot i haver admès l’assassinat i demanar perdó, l’acusat, del clan rival, va negar el primer dia de judici davant del jurat que fos un encàrrec i que ell fes de sicari per ordre dels líders de la seva organització criminal. El condemnat va al·legar davant del jurat popular que actuava pel seu compte.

La víctima era un criminal suec de 24 anys dedicat al tràfic de drogues i que fugia de la justícia del seu país. Segons van informar des de la policia en el seu moment, el noi formava part d’una de les bandes que s’havia fet forta al centre de Göteborg traficant amb drogues.

Restes d’ossos a Sarrià

Els Mossos d’Esquadra estan investigant unes restes d’ossos que van aparèixer ahir al vespre a l’interior d’una maleta al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Segons va avançar la periodista Anna Punsí a través del seu compte de Twitter, les restes d’ossos podrien ser d’un ésser humà. Segons detalla la mateixa periodista, la policia no creu que es tracti de restes fruit d’un crim, sinó que la troballa pot estar relacionada amb restes utilitzades per algun professional de la medicina i que les havia guardat en una maleta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa