Un ‘youtuber’ es grava al sostre del funicular de Vallvidrera, els Mossos ho veuen i el denunciaran

Porta a terme un repte de 'trainsurfing' amb diversos amics

Un repte de trainsurfing a Barcelona. És el que ha portat a terme un youtuber al funicular de Vallvidrera. L’objectiu del vídeo era saltar al sostre del comboi i gravar-se des d’allà, cosa que el jove ha aconseguit acompanyat d’un amic. La gesta la gravaven dos amics més, un d’ells amb un dron. Finalment, però, la broma els sortirà cara. Aquesta tarda els Mossos d’Esquadra han anunciat que estan fent gestions per identificar els dos joves que van pujar al sostre del funicular. “Se’ls denunciarà per la llei de seguretat ferroviària i per no tenir permís per fer volar el dron”, ha expressat el compte oficial de la policia catalana a Twitter.

Els joves van aprofitar dues columnes situades a prop del funicular a la parada de Vallvidrera Superior per fer el salt al sostre. Després de recórrer uns metres a sobre del comboi, van baixar a l’estació de Carretera de les aigües. El youtuber va portar a terme el repte en dues ocasions per gravar l’acció amb un dron, ja que en el primer intent la càmera no va gravar. 

Els Mossos han afegit a la comunicació de la investigació un advertiment. “Fer reptes perillosos” per penjar-ne l’enregistrament a les xarxes “és una temeritat”. 

Comentaris

    capitao lampiao 02/12/2019 12:08 pm
    Bah. No s'ha matat.

Nou comentari