Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Xeringues i excrements en una zona infantil de Barcelona
  • CA

Que la brutícia és un problema generalitzat a Barcelona, és una evidència, i que l’incivisme hi té molt a veure també. Ara bé, que els veïns denuncïin una situació concreta i no els facin cas…

Això és el que ha passat als Jardins Cèsar Martinell, a l’Eixample -és un interior d’illa entre la Gran Via de les Corts Catalanes i el carrer de Villarroel- on la brutícia més convencional ja ha deixat pas als excrements i fins i tot a xeringues en una zona on hi juguen els infants. Així ho ha denunciat, amb fots, Òscar Milla, que és el president de l’AMPA de l’escola Sant Josep Oriol: “Cada setmana, al sortir de l’escola, el mateix escenari. Així portem anys i ningú fa res! Fins quan hem de suportar això?”, es pregunta en un fil a Twitter. En una de les imatges es pot veure una agulla de xeringa.

Punta amb agulla d’una xeringa trobada als Jardins Cèsar Martinell Òscar Milla

Tal i com ha explicat Betevé, aquest dijous, un infant va trobar una xeringa just dalt del tobogan. Una troballa que, junt amb altres condicions d’insalubritat, una troballa que ha fet saltar les alarmes dels pares per por que els seus fills pateixin algun incident en aquesta zona de jocs, que és la més propera a l’escola.

Per altra banda, un altre veí. Jordi Serracant, assegura que aquests jardins s’han convertit en punt de venda de drogues. “Denunciem l’estat crític dels Jardins Cèsar Martinell (Villarroel-Gran Via, Esquerra de l’Eixample). Des de fa temps, “un grup de delinqüents ha pres el jardí com a lloc de compra, venda i consum de droga. La situació és tan greu que hi ha xeringues a la zona de joc infantil”, lamenta en una piulada.

Ara els veïns esperen una resposta de l’Ajuntament, i mentrestant, intenten evitar que els seus fills vagin al parc en sortir de l’escola.

Un dels bancs dels jardins de Cèsar Martinell, molt brut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa