Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vint-i-quatre ferits en el xoc d’una moto, dos autobusos i un taxi a la plaça Espanya
  • CA

Accident múltiple a la plaça Espanya de Barcelona, a l’altura del Paral·lel, aquest dijous a les 10 del matí, amb dos autobusos, un taxi i una moto implicatsUna motorista i 23 passatgers dels autobusos, tots dos de TMB, han resultat ferits

Segons fonts municipals, la vintena de passatgers d’autobús afectats estan en estat lleu i la conductora de la moto està menys greu, la terminologia que ulitzen els serveis d’emergències per indicar l’estadi intermedi entre lleu i greu. En aquests casos, no hi ha afectacions en zones vitals. Tant la motorista com 8 dels passatgers afectats han sigut traslladats a un centre sanitari, i els 16 restants han sigut atesos al mateix lloc dels fets pel SEM.

Les primeres hipòtesis indiquen que primer han xocat la moto i un dels autobusos, i després un altre autobús ha col·lidit amb el primer a causa de la frenada del que anava davant, i ha sigut en aquest segon autobús on hi ha hagut més ferits.

La motorista, arrossegada per l’autobús

Segons la Guàrdia Urbana, que està recollint declaracions dels testimonis, l’autobús amb què ha xocat la mororista ha arrossegat la noia uns metres i després ha quedat atrapada sota el vehicle. Els Bombers de Barcelona l’han hagut de rescatar i el SEM l’ha traslladat a l’hospital. Tenia ferides greus en una cama, amb una fractura oberta, però segons les primeres valoracions mèdiques no tenia cap òrgan vital afectat.

La Guàrdia Urbana analitza les declaracions dels testimonis i les imatges gravades per les càmeres de la zona per aclarir les causes dels fets, però ja apunten que s’ha tractat d’un “error humà”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa