Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
[VÍDEOS] La gran tronada a Barcelona
  • CA

Nit de llamps i trons a Barcelona, a més de pluja i vent. El canvi de temps ha estat sobtat després que ahir caiguessin quatre gotes però fes una xafogor notable.

Com explica l’usuari Jordi Campos a les xarxes socials, que ha gravat diversos vídeos al barri de Montbau, a les 5 de la matinada el termòmetre marcava 20 graus, una temperatura molt alta tot i el vent i la pluja. De fet, l’espectacle, també visual, ha començat a les 4 de la matinada. Amb tot, segons les dades recollides, Barcelona ciutat ha estat el punt de la costa on menys ha plogut.

Avui, quatre gotes i refresca

En tot cas, el dia ha començat més fresc a la ciutat i també amb quatre gotes que han caigut en diferents punts de Barcelona. I pel que fa a la xafogor, què podem esperar per aquest dimecres? Doncs anirà disminuïnt perquè la humitat relativa serà molt elevada, tal i com ja apuntaven els models aquest cap de setmana. Pel que fa a la temperatura real, segons la previsió del Meteocat assolirà la temperatura màxima de 27 graus a les cinc de la tarda, i anirà caient fins als 23-22 que tindrem entre les 4 i les 5 de la matinada, franja en què s’han produït els xàfecs, vent, llamps i trons.

Demà dijous no es preveuen pluges, de fet, tindrem un dia assoleiat amb màximes de 28 graus. Però de cara a divendres poden tornar els xàfecs i les tronades, sobretot al vespre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa