Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO: Rescaten un turista drogat que s’ofegava davant del Port
  • CA

La Guàrdia Civil ha rescatat aquesta matinada un turista rus que s’ofegava davant del Port. L’home, de 26 anys, anava drogat i el seu estat va complicar l’actuació dels agents, segons fonts policials. Els policies van localitzar el turista a uns 50 metres del World Trade Center quan inspeccionaven embarcacions recreatives del Port. El cos armat ha decidit publicitar l’actuació i n’ha fet un vídeo titulat Rescate extranjero ruso en puerto, per si no quedava clar que algú de nacionalitat russa és estranger.

En veure una persona a l’aigua, s’hi van apropar per rescatar-lo però el turista es trobava en estat nerviós perquè havia consumit drogues. Això, destaquen des de la Guàrdia Civil, va posar en perill als agents i al propi home.

Finalment, van aconseguir calmar el turista i el van evacuar a l’hospital. Al dia següent del rescat l’home va admetre que estava drogat i que es va tirar a l’aigua perquè “va sentir la necessitat d’acabar amb la seva vida”, segons recull la Guàrdia Civil. 

Quan els agents li van tirar el salvavides per rescatar-lo, el turista es va posar la corda al coll i va intentar escanyar-se, segons explica la Guàrdia Civil. Això va obligar els policies a llançar-se a l’aigua per evitar que es fes mal. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa