Les pedregades d’aquest dimarts a la demarcació de Girona s’han traslladat aquest dimecres a Barcelona, on una forta tempesta ha descarregat pedra durant aproximadament deu minuts aquesta tarda cap a dos quarts de set. Justament aquest dimecres ha estat el dia amb més pluja de l’últim mig any i la previsió és que les tempestes continuïn a la capital catalana fins aproximadament les deu de la nit, quan hauria de tornar el cel ennuvolat amb clarianes però sense pluja. Barcelona, per tant, continua en alerta per les fortes pluges que han portat pedra, tot i que de dimensions molt més petites que la de les comarques gironines, que van costar fins i tot la vida a una nena de 20 mesos d’edat.

Aquest vídeo en concret mostra com ha arribat la tempesta a Barcelona aquesta tarda. Els núvols han avançat imparables fins arribar i començar a descarregar pluja i pedra amb molta intensitat. Alguns usuaris han comentat a les xarxes la intensitat d’aquestes pluges, que els han enxampat al carrer. Molts han hagut d’aturar els seus vehicles fins que passés una mica la tempesta.

Cap de setmana de pluges i pedregades

Aquest dijous millorarà la situació a la capital de Catalunya. Segons les dades del Meteocat, des de demà no hi haurà precipitacions a Barcelona, tot i que predominaran els núvols. La temperatura no donarà treva i seguirà situant-se molt a prop dels 30 graus, la temperatura més habitual que hem tingut durant l’estiu.

Divendres tornaran les pluges i tempestes de gran intensitat i es podrien tornar a viure escenes com les dels vídeos. A la tarda es viuran els episodis de més perill i les tempestes podrien tornar a venir acompanyades de pedregades. Dissabte també s’esperen precipitacions a Barcelona, com a la majoria del país. Les temperatures, però, es mantindran inalterables.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa