VÍDEO | Marxa motera contra els accidents pel mal estat de les carreteres

Desenes de motoristes circulen a pas lent en una manifestació convocada a 27 ciutats de l'estat

Desenes de motos s’han afegit aquest diumenge al matí a una marxa lenta a Barcelona en contra dels accidents de motoristes que els manifestants han associat a l’estat de les carreteres a l’Estat espanyol, que consideren deficient. La Unió Internacional de Defensa de Motociclistes ha organitzat la protesta, convocada a 27 ciutats d’arreu de l’Estat.

La Guàrdia Urbana ha obert la marxa, que sumava desenes de motoristes a l’alçada de les platges de Diagonal Mar i el Front Marítim, com s’aprecia a les imatges a què TOT Barcelona ha tingut accés. Durant la protesta s’ha llegit un manifest, que reivindica que es protegeixin les barreres de seguretat de les carreteres perquè no suposin un risc mortal en cas d’accident pels motociclistes, que la Direcció General de Trànsit i la resta d’administracions públiques millorin l’estat de la calçada de les carreteres i que es reforci la senyalització de trams perillosos.

La protesta ha coincidit amb el Dia Internacional de la Moto i en ple procés de revisió de les normes de circulació per a motocicletes. En aquest sentit, els organitzadors de la protesta defensen que no es suprimeixi el marge de seguretat de 20 quilòmetres per hora en les maniobres d’avançament en carreteres convencionals, entre altres reclamacions.

Més informació

Nou comentari