Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Les noves motos elèctriques dels Mossos a Barcelona
  • CA

L’Àrea Regional de Motos dels Mossos d’Esquadra de Barcelona ha estrenat els primers sis vehicles elèctrics del cos. En total s’incorporen 20 motos a aquesta unitat, 14 d’elles de combustió. El comissari Joan Carles Molinero ha explicat que la renovació del parc mòbil és una “vella reivindicació” d’aquesta unitat, que estava utilitzant motos amb molt de quilometratge.

Una de les motos elèctriques que estrena el cos / Mossos d'Esquadra
Una de les motos elèctriques que estrena el cos / Mossos d’Esquadra

Pel que fa a la incorporació de vehicles elèctrics, ha explicat que són d’última generació i tenen una autonomia de 150 quilòmetres. S’han fet diversos estudis i es considera que poden ser útils i versàtils per fer el tipus de patrullatge de seguretat ciutadana que fa aquest grup a Barcelona, segons ha explicat. També s’incorporaran en breu una vintena de motos a la divisió de Trànsit.

Segons Molinero, aquesta combinació de moto elèctrica i de combustió és un “bon primer pas perquè en el futur es pugui tenir tot el parc mòbil de motos elèctriques”. Pel que fa a la divisió de Trànsit, ha indicat que també està treballant amb uns vehicles ja molt utilitzats. La renovació implicarà també un canvi d’imatge corporativa d’acord amb la normativa europea.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa