Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Enxampen un fugitiu perillós en un hotel de luxe de Barcelona
  • CA

La Policia Nacional ha detingut en el vestíbul d’un hotel del centre de Barcelona un fugitiu condemnat a perpetuïtat amb dues ordres europees de detenció i lliurament interposades per les autoritats franceses. La primera de les ordres és per agressions greus i la segona per lesions i homicidis amb arma de foc, segrest, extorsió i tràfic de drogues com a membre d’una organització criminal. També s’ha arrestat la seva parella per falsedat documental. El dispositiu policial per a dur a terme la detenció va tenir en compte l’advertiment del cos policial francès sobre el seu caràcter violent, la seva perillositat i que podia anar armat, segons ha informat la Policia Nacional.

Les investigacions van començar a finals del mes de febrer, quan la policia francesa va transmetre una sol·licitud per a la seva localització i detenció. Entre desembre de 2019 i juny de 2020, l’home detingut va ser condemnat com a líder d’una organització criminal dedicada al trànsit d’estupefaents, per haver ordenat i participat en diverses venjances amb segrestos i atacs amb armes de foc i de guerra.

Aquests fets van ocasionar lesions i van provocar la mort a diverses persones, entre algunes víctimes innocents menors d’edat. Per aquests fets s’enfronta a una condemna de reclusió a perpetuïtat. L’home també va ser condemnat a tres anys de presó l’octubre de 2017 a la localitat francesa de Besançon, capital del departament de Doubs, per suposades agressions greus i lesions amb arma de foc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa