VÍDEO | El lladre que robava en mig minut i va assaltar 7 locals en un mes

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 22 de setembre un home de 34 anys com a presumpte autor de set robatoris amb força en diversos establiments del districte de l’Eixample de Barcelona. Segons informen els Mossos d’Esquadra en un comunicat, aquests set robatoris els va cometre en menys d’un més. El detingut accedia als establiments forçant la persiana i s’enduia mòbils tauletes, diners en efectiu i fins i tot productes alimentaris. L’arrestat acumular més de 40 antecedents i la policia el relaciona amb quatre robatoris amb força més a comerços i un robatori amb violència comesos durant els darrers mesos a la ciutat pels quals tenia pendent quatre ordres de crida i cerca. El jutge va ordenar l’ingrés a presó del detingut.

Com es pot veure en el següent vídeo, en tan sols mig minut s’endú un aparell tecnològic i la caixa registradora amb els diners.

La investigació va arrencar a finals de juliol quan els mossos van tenir coneixement d’un robatori amb força en una botiga d’alimentació. Amb només quatre dies de diferència, els agents van constatar durant la primera setmana d’agost quatre robatoris més a establiments comercials amb el mateix modus operandi. Segons els Mossos, en tots els casos hi havia com a denominador comú que un home jove accedia als comerços forçant les persianes i que aprofitava moments de molt poca afluència a la via pública.

El 21 de setembre, la policia va tenir coneixement de dos robatoris més a l’Eixample. Els investigadors, amb l’anàlisi de les càmeres de seguretat, van poder localitzar i detenir el presumpte autor dels fets i corroborar que el detingut és el presumpte autor dels set robatoris al districte en menys d’un mes.

Aquesta detenció s’emmarca en el dispositiu Tremall que els Mossos d’Esquadra tenen activat a la ciutat de Barcelona.

Nou comentari