Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Detenció conflictiva a Barcelona: “T’arrencaré el cap amb un ganivet”
  • CA

28 d’agost. Barri d’Horta de Barcelona. Un home és denunciat pels veïns perquè està al carrer increpant persones immigrants. Ràpidament, s’hi persona una patrulla dels Mossos d’Esquadra de Seguretat Ciutadana. El denunciat fuig i entra en un portal on s’amotina. Així va començar la història d’una detenció especialment delicada per a la policia catalana i a la qual el TOT Barcelona ha tingut accés recentment.

En ple estiu, l’home alterat que s’havia instal·lat a l’interior de l’edifici on vivia seguia en estat nerviós i continuava proferint amenaces. Les dirigia tant als veïns com a la policia. Els deia que els tallaria el coll. També va mantenir els insults i les referències racistes.

Finalment, els Mossos van poder reduir-lo i emportar-se’l perquè fos atès pels professionals del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) que s’hi havien desplaçat.

Aquest vídeo ha estat difós per diverses xarxes de missatgeria entre els membres del cos com un exemple del que anomenen la “paciència” que han de tenir els agents de Seguretat Ciutadana i que els serveix per reclamar més recursos el departament d’Interior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa