Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Josep Bou (PP) es marca un Albiol i intenta fer fora uns ocupes en persona
  • CA

El regidor del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, va intervenir aquest dijous a la tarda en l’ocupació d’un local al barri d’Horta. Segons informa el PP, Bou va “mediar” amb els ocupes i els va assegurar que no podien quedar-se al local. En el moment en què Bou s’hi va presentar hi havia una persona a l’interior de l’immoble que no parlava castellà però Bou va aconseguir parlar amb un altre dels ocupes per telèfon.

“Veurem on poden estar, però aquí ja us dic que no, la meva intenció és que marxeu d’aquí”, va dir-los. El grup popular assegura que els baixos estan ocupats des de fa dues setmanes per quatre persones d’entre 22 i 30 anys de diferent nacionalitat. En una piulada al Twitter, Bou apunta que no ho fan “per necessitat” i els ha acusat de “màfies”. “És indignant”, exclama demanant legislar “ja” el desallotjament exprés en 48 hores.

Segons el PP, el propietari de l’immoble ha iniciat la via judicial però li han assegurat que el procés és “lent”. Bou afirma que el propietari “té por” i que els ocupes “només volen diners per marxar”. Bou ha protagonitzat altres actuacions pintoresques, com quan va intentar apagar un foc a un restaurant a prop de la seu del PP a Barcelona.

Bou s’ha marcat un ‘Albiol’

La intervenció personal de Bou contra una ocupació no és la primera en el PP català. L’ara alcalde de Badalona Xavier Garcia Albiol ja va protagonitzar una escena molt similar fa dos anys a la ciutat veïna de la capital. L’aleshores candidat del PP va obrir la seva campanya preelectoral amb un vídeo a les xarxes socials on s’encarava als ocupes d’un pis de La Salut i els renyava de valent. Fins i tot els insinuava una amenaça: “Si hi ha cap merder amb els veïns tindrem un problema!”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa