VÍDEO | Batussa al metro per un usuari que portava la mascareta mal posada

Els empleats de seguretat li van demanar que se la posés bé però va reaccionar agressivament

La mascareta ha vingut per quedar-se, o com a mínim fins que la pandèmia de la Covid-19 remeti. Aquest element de protecció, però, genera conflictes per la irresponsabilitat o desconeixement d’alguns que la porten mal posada o ni tan sols la duen. El metro ha estat l’escenari d’una batussa aquesta nit arran d’una mascareta, segons mostra un vídeo avançat per Crónica Global i a què ha tingut accés el TOT Barcelona.

L’enfrontament va tenir lloc ahir al voltant de les 22.30 hores, segons informen fonts de TMB a aquest diari. Durant un recorregut de la L9 Sud en direcció a la terminal 1 de l’aeroport del Prat un vigilant va demanar a un passatger que es posés bé la mascareta. La seva resposta i la de dos usuaris més va ser increpar i agredir dos vigilants dels quatre que estaven presents. Els dos atacats van patir lesions lleus, segons TMB.

La batussa va ser a l’estació de Cèntric, on els agressors van ser desallotjats i posats a disposició dels Mossos d’Esquadra. Fonts de la policia catalana detallen que agents del cos van prendre declaració a les dues parts implicades. Els vigilants denunciaran els passatgers agressors, segons TMB, i el grup de transports de Barcelona farà el mateix perquè no portaven el bitllet validat i per molèstia a la resta de viatgers.

Més informació

Nou comentari